Ammattitaitoinen työkaluhionta – palvelut Kotkasta koko Suomeen

Ota yhteyttä

Työkaluhiomo H. Sunila tarjoaa työkaluhionnan palvelut teollisuudenalan yrityksille pitkällä kokemuksella. Palvelemme yrityksiä joustavasti Kotkasta käsin ympäri Suomen.

Voit tilata meiltä teollisuustyökalujen hionnat ja huollot laidasta laitaan. Tarjoamme nopean ja joustavan palvelun. Kerro siis tarpeistasi – me hiomme ja huollamme työkalusi priimakuntoon ripeästi.

Hiontojen ohella hoidamme teroitukset ja pinnoitukset. Lisäksi myymme laadukkaat Swedex-terät. Kysy rohkeasti lisää!

Työkaluhionta ja -teroitus teollisuuden tarpeisiin

Saat kauttamme työkaluhionnat laidasta laitaan. Teroitamme erilaiset teollisuusalan työkalut ja apuvälineet suunnittelijan piirustusten tai tuotannon tekijöiden ohjeiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat myös akseli-, taso-, keskiötön- ja reikähionnat.

Teroituspalvelumme huolehtii puolestaan erilaisten työkalujen ja apuvälineiden terähuollosta ja tuotannon toimintavarmuudesta. Palvelemme aina täsmällisesti sovitun aikataulun mukaan. Jos ongelmat yllättävät, saat meiltä hionnat ja teroitukset tarvittaessa nopeallakin aikataululla Kotkasta koko Suomeen.

Teollisuustyökalujen laadukkaat pinnoitukset

Uusi pinnoitus parantaa työkalun suorituskykyä merkittävästi. Jos yrityksesi työkalujen pinnoitus kaipaa kohennusta tai täydellistä uusimista, ota meihin yhteyttä. Pinnoitamme teollisuustyökalut varmalla ammattitaidolla.

Uudella pinnoituksella voit parantaa esimerkiksi metallintyöstötyökalujen valmistukseen käytettävien työkalujen tehokkuutta ja toimivuutta selvästi. Yhteistyökumppanimme on kotimainen pitkän linjan pinnoitusvalmistaja Oerlikon Balzers Sandvik Coating Oy Pirkkalasta.

Tilaa meiltä laadukkaat Swedex-terät

Hiontojen, teroitusten ja pinnoitusten ohella voit myös tilata meiltä pyöröterävalmistaja Swedexin korkealuokkaiset terät erilaisiin työkaluihin. Swedex on yksi Pohjois-Euroopan johtavista pyöröterävalmistajista.

Laadukkaat työvälineet tehostavat työtä. Jos haluat tehdä varmasti laadukkaan ja kestävän terävalinnan, Swedex tarjoaa erinomaisia pyörösahanteriä ammattikäyttöön.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua oikean terämallin valinnassa. Toimitamme terät Kotkasta koko Suomen alueelle.